Έρευνα για κοινωνική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Στο πλαίσιο διδακτορικής διατριβής, με θέμα την κοινωνική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα που υλοποιείται σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ξεκινάει η υλοποίηση έρευνας σε εθνικό επίπεδο, η οποία θα εξετάσει τα κίνητρα και το προφίλ των κοινωνικών επιχειρηματιών, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις που καθορίζουν μεταξύ άλλων την ίδρυση και λειτουργία των ΚΟΙΝΣΕΠ, τον τομέα της απασχόλησης στις κοινωνικές επιχειρήσεις όπως επίσης και το ζήτημα της κοινωνικής αξίας των ΚΟΙΝΣΕΠ. Η έρευνα στοχεύει στην περαιτέρω ανάδειξη των χαρακτηριστικών του τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, εντοπίζοντας τις ιδιαιτερότητες, δυσκολίες και προκλήσεις για την ανάπτυξή του, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα.

Το σχετικό με την έρευνα ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα εδώ:

Ο αναμενόμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι: 10′Η καλή πρόθεση, συνεργασία και συμβολή σας στην συμπλήρωση αυτού του ερωτηματολογίου έχουν εξαιρετική σημασία προκειμένου η έρευνα να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η κυριότητα των δεδομένων που θα προκύψουν από την παρούσα μελέτη ανήκει στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην ερευνητική ομάδα, ενώ τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς σκοπούς.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο, παρακαλώ αγνοήστε το παρόν μήνυμα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Mε εκτίμηση,
H ερευνητική ομάδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo