Αναζητούνται οι κάτωθι ειδικότητες για ΚοινΣΕπ υπό ίδρυση στην Νίκαια


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


… στον τομέα καθετοποιημένων διαφημιστικών υπηρεσιών:

1.Γραφίστρια / γραφίστας (με άριστες γνώσεις Corel, Photoshop, Illustrator, InDesign, Quark XPress)

2. Web-designer – developer (με άριστες γνώσεις Word press, joomla, νέων εφαρμογών)3. Γραμματειακή υποστήριξη (οργάνωση, αρχειοθέτηση, ευχέρεια τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας, διαχείριση social media, πληρωμές μέσω i-bank)

4. Διακοσμήτρια (εσωτερικών και εξωτερικών χώρων – βιτρίνες καταστημάτων εμπορικοί χώροι, εταιρικοί χώροι, οικίες)

5. Κατασκευάστρια χειροτεχνημάτων (άριστη γνώση & χρήση διαφορετικών υλικών, γνώση ντεκουπάζ)

Μπορείτε να στείλετε σύντομο βιογραφικό στο mentorteamwork@gmail.com μέχρι τις 12.04.2017 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo