ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για Διάθεσης δηµόσιων γαιών σε ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει και την παρακάτω δράση που αφορά τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις κατά τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης στην θεσσαλονίκη.

Αν και εσείς έχετε ενδιαφέρον για αυτό το θέμα ελάτε σε επαφή μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου για να σας βοηθήσουμε με την 5ετη μας εμπειρία στην δημιουργία της Κοινωνικής σας Επιχείρησης .Η διαχείριση, η αξιοποίηση και η προστασία παραγωγικών ακινήτων του ΥΠΑΑΤ {Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων} ρυθµίζονται από τον Ν. 4061/2012 και τις τροποποιήσεις αυτού. Στόχος είναι, µέχρι το τέλος του 2017, να αρχίσει η διαδικασία αξιοποίησης – διάθεσης των δηµόσιων γαιών σε στοχευµένες οµάδες παραγωγών, µε προτεραιότητα τους νέους και τους συµµετέχοντες σε συλλογικές µορφές (συνεταιρισµούς, οµάδες παραγωγών, ΚΟΙΝΣΕΠ), καθώς και για ερευνητικούς σκοπούς.

Μέτρα και δράσεις για την αγροτική οικονοµία θα ανακοινώσει, σύµφωνα µε πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Ξεκινώντας από τη διαπίστωση ότι τα αγροτικά προϊόντα κατέχουν σηµαντική θέση στο εξωτερικό εµπόριο και ο κλάδος της µεταποίησης τροφίµων και ποτών αποτελεί έναν από τους πιο σηµαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονοµίας, ο κ. Τσίπρας θα αναφερθεί πιο συγκεκριµένα, µεταξύ άλλων, σε έξι δέσµες µέτρων και πρωτοβουλιών, ορισµένες από τις οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, άλλες θα εφαρµοστούν άµεσα και άλλες θα αναπτυχθούν µε ορίζοντα το 2018.

[bestwebsoft_contact_form]Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo