Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος – 7η διοργάνωση Πρόσκληση σε ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Συμμετέχοντας, οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να διακριθούν για το σύνολο του έργου που έχουν πραγματοποιήσει στο διάστημα Ιανουαρίου 2015 – Δεκεμβρίου 2016.

Ο θεσμός των ΑριστείωνΤα Αριστεία, τα πρώτα βραβεία Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα, αποτελούν έναν έγκριτο θεσμό, ένα ‘πνευματικό’ και όχι εμπορικό γεγονός που έχει γίνει ευρέως αποδεκτός από την επιχειρηματική κοινότητα και που, δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση, δε σταματά να εξελίσσεται.

Η Τιμητική Επιτροπή των Αριστείων 2017

Τα Αριστεία 2017 τιμούν με τη συμμετοχή τους οι

Παναγής Βουρλούμης (Πρόεδρος Τράπεζας Τροφίμων)
Αμαλία Ζέπου (Αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων)
Ελπιδοφόρος Β. Λαμπρυνιάδης (Μητροπολίτης Προύσης)
Δάφνη Ματζιαράκη (Σκηνοθέτιδα, υποψήφια για Όσκαρ Ντοκυμαντέρ)
Μιχάλης Μπλέτσας (Διευθυντής Υπολογιστικής Media Lab MIT εμπνευστής του προγράμματος One Laptop Per Child)
Θεοδόσιος Τάσιος (Καθηγητής Πανεπιστημίου & Συγγραφέας)
Σοφία Χαϊτίδου (Αντιπρόεδρος της ΚοινΣΕπ Συνεργώ Κοινωνικά)
Μαρία Χούκλη (Δημοσιογράφος)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΖΗΝΩΝΟΣ ΕΛΕΑΤΟΥ 10 & ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ, 151 23 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 6746568, FAX: 210 6771559
e-mail: aristia@sde.gr – website: www.aristia-sde.gr

Σημαντικές ημερομηνίες

Υποβολή συμμετοχών μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017. Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων

Για τη συμμετοχή ΚοινΣΕπ στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ (ενότητα Αριστείο Έργου ΚοινΣΕπ) το κόστος ανέρχεται σε 50€. Για το παραπάνω ποσό εκδίδεται τιμολόγιο (ΤΠΥ που επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24%).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και online υποβολή υποψηφιοτήτων στο aristia-sde.grΧρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo