1η Πανελλαδική Συνάντηση


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ένα Άτυπο Δίκτυο δημιουργούν οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) ως αποτέλεσμα της 1ης Πανελλαδικής Συγκέντρωσης τους, η οποία διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία της διαδικτυακής ενημερωτικής πύλης koinsep.org και της «Κοιν.Σ.Επ. Η Εκάτη».

Το Άτυπο Δίκτυο θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση και έχει ως στόχο να προωθεί τον εποικοδομητικό διάλογο για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της Κοινωνικής Οικονομίας, αλλά και την προώθηση τους.

[cincopa AsDAfY8KiwB4]Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν τα εξής θέματα:

• Γραφειοκρατικά ζητήματα και έλλειψη ενιαίας αντιμετώπισης από τους φορείς του Δημόσιου τομέα λόγω άγνοιας του θεσμού.
• Φορολόγηση
• Οικονομικοί μηχανισμοί για την βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας για να μην χαθούν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες με σημαντικό κοινωνικό όφελος.
• Παροχή και Ανταλλαγή Υπηρεσιών που αναζητούνται και μπορούν να καλυφθούν εντός του Δικτύου

Το Άτυπο Δίκτυο επέλεξε Συντονιστική Επιτροπή με στόχο την αποτελεσματική αλληλοενημέρωση, την ανάδειξη και προώθηση ζητημάτων που αφορούν στην δραστηριότητα των Κοιν.Σ.Επ.

Η 1η Πανελλαδική Συγκέντρωση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε στις 25/08/2013, στις εγκαταστάσεις του συνεργατικού χώρου “The Hub Athens” στο κέντρο της Αθήνας και τιμήθηκε από 27 αντιπροσωπείες (σύνολο 40 Κοιν.Σ.Επ.) από όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα μεταδόθηκε διαδικτυακά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo