Αφιέρωμα στην Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


πατήστε στην εικόνα για download

Μια εκπληκτική δουλειά πραγματικό εργαλείο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ανάρτησε στο διαδίκτυο με το 11ο τεύχος της, η ομάδα του “πρΟΤΑση” (download) Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία. Μια πλειάδα επιστημόνων και εμπλεκόμενων με επαγγελματική εμπειρία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της συντακτικής ομάδας και συγκέντρωσαν το απαραίτητο υλικό “οδηγό” για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που καλείται σήμερα να πρωτοπορήσει και να οργανώσει σε διοικητικό και κοινωνικό επίπεδο τον τομέα.

Με την επιστημονική διεύθυνση και επιμέλεια του Μιχάλη Μπούργου “πρΟΤΑση” δίνει στους αναγνώστες έναν πλήρη τόμο για τον τρόπο υλοποίησης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οπως αναφέρει η συντακτική ομάδα του “πρΟΤΑση” στόχος είναι, το ενδιαφέρον περιεχόμενο αυτού του τεύχους να αποτελέσει μία βάση συζήτησης και μία αιτία για επαναοριοθέτηση της σχέσης της κοινωνίας και των διεργασιών που λαμβάνουν χώρα εντός της με τους θεσμικούς τοπικούς φορείς.Η ολοκληρωμένη προσέγγιση του θέματος περιλαμβάνει “Το τοπικό στο επίκεντρο του Στρατηγικού Σχεδιασμού”, “Θεωρητικές προσεγγίσεις – Εργαλεία και Μοντέλα” και “Μελέτες – περιπτώσεις Εξειδικεύσεις και εφαρμογές στο χώρο”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo