Α.Σ. «ΘΗΣΕΑΣ»

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Το Έργο χωροθετείται στους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Αγίας Βαρβάρας.

Περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα δράσεων, μεταξύ των οποίων:

Ενέργειες που συμβάλουν στη δικτύωση με τοπικούς παραγωγικούς, επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς και αποσκοπούν στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου για τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα του Έργου.

Στοχευμένα προγράμματα κατάρτισης για την ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ωφελουμένων.

Ενέργειες συμβουλευτικής υποστήριξης σε εύρος θεμάτων που εκτείνονται από την επαγγελματική συμβουλευτική μέχρι την ψυχοκοινωνική και νομική υποστήριξη.

Αποσκοπεί στην τοποθέτηση στην αγορά εργασίας 100 ανέργων που εμπίπτουν στις εξής ευπαθείς ομάδες πληθυσμού:

Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά ή χωρίς τυπικά προσόντα
Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας / επαπειλούμενα από φτώχεια
Γυναίκες αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών
Μετανάστες
Ειδικές πολιτισμικές ομάδες – ROMA

http://www.as-thiseas.gr

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo