FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Το Σάββατο 29/4, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε το «Career Fair.4all»( Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία. Ίσες ευκαιρίες προς όλους! )

Στόχος ήταν όλοι να γίνουμε λίγο πιο ευαισθητοποιημένοι για την ανάγκη της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία τόσο στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στους δρόμους της πόλης και της γειτονιάς!

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Hack.4all. Διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας για λύσεις σε θέματα προσβασιμότητας και ισότητας, που διοργανώθηκε παράλληλα με το Career Fair.4all.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι όσοι έχουν ενδιαφέρον για τον επιχειρηματικό χώρο και ευαισθησία σε θέματα αναπηρίας. Προγραμματιστές, marketers ή οποιοσδήποτε έχει κάποια σχετική ιδέα και πάθος να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.

Η Κοιν.σ.επ «Ένα Παιδί Μετράει τα΄ Άστρα» ήταν εκεί με εκπρόσωπο την πρόεδρό μας, Μαυρουδάκη Μαρία. Η συμμετοχή μας στον διαγωνισμό απέσπασε το δεύτερο βραβείο ανάμεσα σε άλλες εφτά εξίσου πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες των υπόλοιπων ομάδων. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε πολύτιμες συμβουλές από μέντορες και κριτές που βρίσκονταν στο χώρο!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές, τις εταιρείες και φορείς που συμμετείχαν, τους επισκέπτες, τους ομιλητές και την ομάδα που δούλεψε για να φέρει εις πέρας και τις δυο εκδηλώσεις.

Για μια ακόμη φορά διάσημοι, αθλητές, άτομα με αναπηρία και όλοι όσοι συμμερίζονται το σκοπό του Career Fair.4all συμμετείχαν στη καμπάνια του #IAmHere προκειμένου να δηλώσουν ότι οι ίσες ευκαιρίες διεκδικούνται, δεν είναι δεδομένες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017