FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

imagesΟι ηγέτες των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων χρειάζονται ποικίλα προσόντα… Ένα απ’ αυτά είναι η ηγετική ικανότητα, η ικανότητα να εμπνέουν τους υπαλλήλους τους να φέρνουν εις πέρας οτιδήποτε τους ανατίθεται, παρά τις δυσκολίες ή τις αντιξοότητες. Ίσως οι συμβουλές τους να εμπνεύσουν κι εσάς να πετύχετε περισσότερα στη δουλειά και τη ζωή σας.
1. Ginni Rometty, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της ΙΒΜ: «Να είστε οι πρώτοι και οι μοναδικοί.»
2. Travis Kalanick, πρόεδρος της Uber: «Να είτε σταθεροί στις αξίες σας και μη φοβάστε την αντιπαράθεση. Έτσι, όταν κάποιος έρθει με εριστική διάθεση, μπορεί να καταλήξετε σε διαπραγμάτευση.»
3. Mark Zuckerberg, διευθύνων σύμβουλος της Facebook: «Κινηθείτε γρήγορα και σαρώστε τα όλα στο πέρασμά σας. Διαφορετικά, δεν είστε αρκετά γρήγοροι.»
4. Jack Ma, ιδρυτής της Alibaba: «Το σήμερα είναι σκληρό, το αύριο σκληρότερο, αλλά το μεθαύριο είναι υπέροχο.»
5. Peter Thiel, δισεκατομμυριούχος, δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας: «Υπάρχουν ακόμα αρκετά άγραφα σημεία στο χάρτη της ανθρώπινης γνώσης. Βγείτε έξω και γεμίστε τα κενά. Κάθε στιγμή που περνάει σας δίνεται η δυνατότητα να βρεθείτε σε ένα από αυτά τα σημεία και να τα εξερευνήσετε.»
6. Steve Jobs, συνιδρυτής της Apple: «Το να θυμάστε ότι κάποια στιγμή θα πεθάνετε είναι, κατ’ εμέ, ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την παγίδα της σκέψης ότι έχετε κάτι να χάσετε. Είστε ήδη γυμνοί. Δεν υπάρχει λόγος να μην ακολουθείτε την καρδιά σας.»
7. Marissa Mayer, διευθύνων σύμβουλος της Yahoo: «Πάντοτε έκανα κάτι για το οποίο δεν ήμουν εντελώς έτοιμη. Νομίζω πως έτσι εξελίσσεσαι. Αν εκείνη τη στιγμή που λέτε ‘Ωχ, δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό’, αποφασίσετε να τολμήσετε, τότε έρχεται πραγματικά η πρόοδος.»
8. Larry Page, διευθύνων σύμβουλος της Google: «Ποια πρόταση συνοψίζει το πώς να αλλάξετε τον κόσμο; Πάντα να δουλεύετε σκληρά πάνω σε κάτι παράξενα συναρπαστικό.»
9. Jeff Bezos, διευθύνων σύμβουλος της Amazon: «Πιστεύω ακράδαντα ότι οι ‘ιεραπόστολοι’ πετυχαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Νοιάζονται περισσότερο γι’ αυτό που κάνουν, δεν είναι μόνο η δουλειά για τη δουλειά. Υπάρχει κάτι ουσιαστικό που τους κινητοποιεί.»

10. Jony Ive, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Apple: «Η ανάμνηση του πώς δουλεύουμε θα κρατήσει πέρα από τα προϊόντα της δουλειάς μας.»

Πηγή: ERGON blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Ευρωπαϊκή Διάκριση για τις Υπηρεσίες μας στην Ανάπτυξη της Κ.Aλ.Ο. στην Ελλάδα

Διαβάστε την Διαδικασία ένταξης των ΚοινΣΕπ του ν 4019/2011 στο νέο Μητρώο

Δωρεάν τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο Νόμο

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

------------------------------------------------------------------------------------------

images

Monthly Stats 2012 - 2017