FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αλλά-ζω την Πόλη μου» στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Δημιουργία Απασχόλησης στους Τομείς της Φροντίδας Κτιρίων και Εξωτερικών Χώρων και της Ανακύκλωσης» που υλοποιείται στο Δήμο Χαλανδρίου και τους όμορους Δήμους ανακοινώνει την παράταση της υποδοχής αιτήσεων και:

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ανέργους, εγγεγραμμένους στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε

Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες, να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στο

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Αλλά- ζω την Πόλη μου» με τα παρακάτω αντικείμενα:

  • Κηποτεχνία και καλλιέργεια οπωρολαχανικών σε ταράτσες και μπαλκόνια
  • Ανακύκλωση
  • Ελαιοχρωματισμό εξωτερικών όψεων κτιρίων

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα αποτελούν ειδική επιλογή μετά από διερεύνηση των αναγκών των πολιτών του Δήμου Χαλανδρίου καθώς και των όμορων Δήμων. Η κατάρτιση και η επιμόρφωση επαγγελματιών στους αναφερθέντες τομείς έχει σκοπό την επαγγελματική τους αποκατάσταση μέσω της δημιουργίας Ατομικών και Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων που θα παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας ταυτόχρονα μία λύση στο σημαντικό πρόβλημα της ανεργίας που επηρεάζει μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος μετά από την κατάρτισή στο αντικείμενο της επιλογής τους (90 ώρες) θα παρακολουθήσουν επιμορφωτικό σεμινάριο για θέματα επιχειρηματικότητας και κοινωνικής οικονομίας (37 ώρες).

Στην συνέχεια θα τύχουν συμβουλευτικής υποστήριξης και υπηρεσιών δικτύωσης για τη δημιουργία και λειτουργία ατομικών επιχειρήσεων ή κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων ή θα προωθηθούν για απασχόληση σε υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Οι ωφελούμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα καλούνται να καταθέσουν την αίτησή τους στο Δήμο Χαλανδρίου έως και τις 31/10/2013.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Διαδικτυακό Τόπο της Πράξης (http://www.allazotinpolimou.gr) και στα ακόλουθα σημεία επικοινωνίας/υποδοχής αιτήσεων:

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
Δήμος Χαλανδρίου
Υπ. Επικοινωνίας:
Χρήστος Πεταρούδης
Τηλ.:213 2023887
Fax: 213 2023891
Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου
(1ος όροφος)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Κ.Ε.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ
Υπ. Επικοινωνίας:
Αννίκα Δρανδάκη
Τηλ.: 210 8838 540
Fax: 210 8838 544
drandaki@dimitra.gr

M.K.O. PRAKSIS
Υπ. Επικοινωνίας:
Ηλέκτρα Κουτσουμάνη
Τηλ.: 210 520 5200
Fax: 210 520 5202
e.koutsoumani@praksis.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Ευρωπαϊκή Διάκριση για τις Υπηρεσίες μας στην Ανάπτυξη της Κ.Aλ.Ο. στην Ελλάδα

Διαβάστε την Διαδικασία ένταξης των ΚοινΣΕπ του ν 4019/2011 στο νέο Μητρώο

Δωρεάν τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο Νόμο

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

------------------------------------------------------------------------------------------

images

Monthly Stats 2012 - 2017