Διοικούσα επιτροπή και εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας.

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ένα από τα σημαντικότερα έγγραφα που πρέπει να συντάξει μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση είναι ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας .

Είναι τόσο σπουδαίο έγγραφο όσο και το επιχειρηματικό πλάνο και η μελέτη βιωσιμότητας της επιχείρησης.

images

Σε πολλές περιπτώσεις λόγο άγνοιας καθώς πολλοί Κοινωνικοί Επιχειρηματίες δεν έχουν την παιδία της διοίκησης μιας επιχείρησης και δεν έχουν εκπαιδευτεί για αυτό εκτός από εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν προκύψουν διάφορα θέματα που πρέπει να χειριστούν κατά την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης τους.

Άλλες φορές προκύπτουν οργανωτικά θέματα στο ποιος είναι υπεύθυνος για πιο ρόλο και τι περιλαμβάνει η θέση μέσα στην διοικούσα επιτροπή.

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ….. διαβάστε την συνέχεια εδώ

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo