Δωρεάν Webinar με θέμα Τρόφιμα και Γεωργία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΠραγματοποιείται την Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 ψηφιακό μάθημα από την B.I.O. με θέμα «Τρόφιμα και Γεωργία».

Το μάθημα προσφέρει στους συμμετέχοντες μία σφαιρική θεώρηση της βιώσιμης γεωργίας, με τις κοινωνικο-οικονομικές προεκτάσεις της, τον αντίκτυπο που έχει στην παγκόσμια φτώχεια και τον υποσιτισμό, καθώς και τις αλλαγές που επιφέρει στις αγροτικές περιοχές και τη βιοποικιλότητα. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν βασικές έννοιες σχετικές με τη διαχείριση γης και φυσικών πόρων, την ποιότητα και την ασφάλεια στα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, τη βιολογική γεωργία, τους κινδύνους και τα πλεονεκτήματα της βιοτεχνολογίας, την αγροτική ανάπτυξη, την επισιτιστική ασφάλεια και την περιβαλλοντική αειφορία. Περιπτωσιολογικές μελέτες και παραδείγματα εστιάζουν στην βιώσιμη γεωργική ανάπτυξη και σε τρόπους επίτευξης ενός αποτελεσματικού και ασφαλούς παγκόσμιου δικτύου τροφίμων και γεωργίας που προωθεί την ισότητα και σέβεται τη βιοποικιλότητα και τη συνέχιση του αγαθού του βίου.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στον εμπλουτισμό κάθε δραστηριότητας με περιβαλλοντικές διαστάσεις και προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε μαθήματος, απονέμονται διπλώματα παρακολούθησης.Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, είτε προσωπικά είτε διαμέσου του φορέα που εκπροσωπείτε, πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στον σύνδεσμο εδώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo