Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Διαχείρισης Απορριμάτων Ανακοίνωση Παράτασης της καταλυτικής ημερομηνίας προ εγγραφών Κοιν.Σ.Επ

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΦίλοι κοινωνικοί συνεταιριστές σας ανακοινώνουμε εκ μέρους της I.R.Hellas Ε.Σ.Σ.Ε.Δ.Α.Κ.Ε Εθνικό Συλλογικό Σύστημα, ότι παρατείνεται η καταλυτική ημερομηνία προεγγράφων των ενδιαφερόμενων Κοιν.Σ.Επ έως την Τρίτη 14/ Ιουλίου λόγο αυξημένου ενδιαφέροντος από κοινωνικές επιχειρήσεις .

Οι ενδιαφερόμενες Κοιν.Σ.Επ θα πρέπει να αποστείλουν στο email ionianrecycle@gmail.com

Μια απλή αίτηση ενδιαφέροντος ώστε να τους αποστείλουμε της φόρμες που απαιτούνται προς συμπλήρωση, η αξιολόγηση των στοιχείων θα γίνει μέχρι της 23/7/2015.

Για περεταίρω διευκρινιστικές πληροφορίες στο 2381101075 – 6980673889

Το Ε.Σ.Σ.Ε.Δ.Α.Κ.Ε μπορεί να λειτουργήσει ως χρηματοδοτικό εργαλείο υλοποίησης των στόχων του Εθνικού σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων του ΥΠΑΠΕΝ μέσω των Κοινωνικών Επιχειρήσεων, δημιουργώντας περιφερειακές ευέλικτες κάθετες μονάδες διαχείρισης και αξιοποίησης των απορριμμάτων, και παράλληλα νέες βιώσιμες θέσεις εργασίας σε κάθε Π.Ε που δραστηριοποιούμαστε.

Μέσω του Ε.Σ.Σ.Ε.Δ.Α.Κ.Ε αναβαθμίζεται ο ρόλος των κοινωνικών επιχειρήσεων, οι οποίες καλούνται πλέον να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της τοπικής τους οικονομίας με την δημιουργία νέων βιώσιμων θέσεων εργασίας, αλλά και την συν εκμετάλλευση μεγάλων εσόδων που προέρχονται από την διαχείριση και αξιοποίηση των απορριμμάτων, που έως σήμερα γίνονταν από ιδιωτικές εταιρείες προς όφελος των ιδίων, και όχι της κοινωνίας των πολιτών.

Οι κοινωνικοί συνεταιριστές ανατρέπουν τα δεδομένα της διαχείρισης των απορριμμάτων προς όφελος των πολιτών και ΟΧΙ των ολιγάρχων.

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo