Ειδικό πρόγραμμα για την υποστήριξη της λειτουργίας και της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών ..

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


H Asset Τεχνολογική σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο ευρωπαϊκό έργο για την υποστήριξη της λειτουργίας και της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών των ΚοινΣΕπ «BOOST*».

images

Τα κριτήρια συμμετοχής, σύμφωνα με τα οποία θα γίνει η επιλογή των πρώτων 8-10 επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο έργο BOOST, είναι τα κατωτέρω:

  • Η ΚοινΣΕπ να είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινωνικών Επιχειρήσεων
  • Να είναι οικονομικά ενεργή
  • Ο αριθμός των εργαζομένων της να είναι από 2 έως 10 άτομα

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες ΚοινΣΕπ να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έγγραφο και να το αποστείλουν μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι πιο κάτω.

* Το έργο BOOST υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+

[contact_form]

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo