Εκδήλωση πληροφόρησης «Αγορά εργασίας, νεανική ανεργία: Τάσεις και προοπτικές» στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


images

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση (ΕΚΠΑ) Αθηνών του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα πραγματοποιήσει στις 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 11.00 – 12.30 εκδήλωση πληροφόρησης με τίτλο «Αγορά εργασίας, νεανική ανεργία: Τάσεις και προοπτικές».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68, Αργυρούπολη).

Σκοπός της εκδήλωσης πληροφόρησης είναι η κινητοποίηση και ο προβληματισμός των συμμετεχόντων πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις και τάσεις στην αγορά εργασίας καθώς και τις επιδράσεις τους στην νεανική απασχόληση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 16 έως 30 ετών και η διάρκειά της θα είναι μια ώρα και τριάντα λεπτά.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των εργαστηρίων είναι το εξής:

  • Παρουσίαση της δομής και των υπηρεσιών του ΕΚΠΑ Αθήνας.
  • Τάσεις και προοπτικές στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
  • Νεανική ανεργία και ένταξη στην αγορά εργασίας.

Θα ακολουθήσει μια σύντομη ενημέρωση με θέμα: «Κοινωνική Οικονομία και Απασχόληση», από την κα. Ειρήνη Λιονάκη (Οικονομολόγος-Υπάλληλος του Δήμου).

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo