FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

imagesΣτο πλαίσιο σχεδιασμού δράσεων της υπό σύσταση πανελλήνιας ομοσπονδίας ΚοινΣΕπ και έχοντας αρκετά εκκρεμή θέματα προς διαβούλευση με τα αρμόδια υπουργεία θέλουμε να θέσουμε υπόψη όλων σας την παρακάτω σημαντική επιστολή διαμαρτυρίας και να σας καλέσουμε να μας ενημερώσετε για παρόμοια προβλήματα που αντιμετωπίζει και η δική σας ΚοινΣΕπ.

Εφόσον έρθετε σε επαφή μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας στο τέλος του άρθρου θα σας αποστείλουμε κατάλληλο σύνδεσμο για να συμπληρώσετε με τις απαραίτητες λεπτομέρειες .

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια και κανένα στοιχείο δεν πρόκειται να κοινοποιηθεί σε οποιονδήποτε φορέα χωρίς την άδεια σας.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Φισκίλη καλησπέρα,

Η ΚοινΣΕπ. που αποτελείτο από xx άνεργα άτομα και πηρε έναρξη εργασιών από την ΔΟΥ μέσα XXX του’13. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμιά χρηματοδότηση και οι άνεργοι δεν μπορούσαν να βάλουν χρήματα για να λειτουργήση. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να κάνει ληξη εργασιών 31-12-2013 χωρίς να πραγματοποιήσει καμμία συναλλαγή στο όνομα της.

Στη συνέχεια μετά το τρίμηνο εκκαθάρισης -που ήταν απαραίτητο- ζητησαμε από το Μητρώο διαγραφή. Μα είπαν να περιμένουμε γιατί θα ερχόντουσαν οι επιδοτήσεις και θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Με αυτές τις υποσχέσεις πέρασε όλο το 2014 και φθάσαμε στο 2015. Εδώ και 1 χρόνο προσπαθω να πάρω λήξη της επιχείρησης – ο κ. Γέωρμας απουσίαζε – δεν τον έβρισκα στο τηλέφωνο και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου άλλαξε όλο το Μητρώο – προϊστάμενοι και υπάλληλοι οι οποίοι μας είπαν ότι δεν μπορούν να δώσουν λήξη για παλαιότερη ημερομηνία.

Κύριε Φισκίλη, εγώ ήμουν άμισθη Πρόεδρος στην ΚοινΣΕπ. μας και δεν ειχα κανένα συμφέρον παρά να βοηθήσω τις ημιμαθείς άνεργες κυρίες που θα έφτιαχνα γλυκά και σάλτσες. Επιβαρύνομαι σήμερα εγώ με 2 χρόνια τέλη επιτηδεύματος, περιπου 2000 ευρώ να πληρώσω για μια επιχείρηση που άνοιξε και έκλεισε μέσα σε ενα μήνα χωρίς καμμιά συναλλαγή.

Επειδή και από την Εφορία αλλά και από το Μητρώο μου είπαν ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα παρακαλώ ο οργανισμός να κάνει μια παρέμβαση στο Υπουργείο και να ζητήσει να λυθούν οι επιχειρήσεις αυτές, που δεν πραγματοποίησαν καμιά συναλλαγή, ετεροχρονισμένα.

Είναι άδικο να πληρώνουμε για κάτι που δεν ξεκίνησε καν να γίνεται. Και τότε κανένας δεν μας είπε ότι χρεωνόμαστε το τέλος ακόμη κιαν δεν έχουμε καμμία συναλλαγή….!!!

Παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε. Οι άλλες γυναίκες είναι ακόμη άνεργες και με οικογένειες που συντηρούνται με επιδόματα ή πεντάμηνα των συζύγων και δεν μπορούν να πληρώσουν.

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Α. Χ.

[contact_form]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 4314 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

images

Monthly Stats 2012 - 2017