Ελευθερούπολη: Επιτυχημένο το πρώτο ενημερωτικό WORKSHOP για τα προγράμματα Erasmus+ από την Κοιν.Σ.Επ. ΠΥΘΙΑ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 600 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την ΚοινΣΕπ ΠΥΘΙΑ, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το πρώτο ενημερωτικό WORKSHOP για τα προγράμματα Erasmus+ στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Η εκδήλωση με τίτλο «Ταξιδεύω – Γνωρίζω – Μαθαίνω στην Ευρώπη Δωρεάν με το Erasmus+», απευθυνόταν κυρίως στους νέους της περιοχής και διοργανώθηκε με στόχο την προώθηση των προγραμμάτων Erasmus+.

Την εκδήλωση άνοιξε η νόμιμη εκπρόσωπος της ΚοινΣΕπ ΠΥΘΙΑ, Ιωάννα Καλλιστρίδου. Εν συνεχεία, η σκυτάλη παραδόθηκε στην συντονίστρια της εκδήλωσης Κατερίνα Κυπραίου, η οποία είχε την ευθύνη της προώθησης και ενημέρωσης πάνω στα προγράμματα Erasmus+ και τις δυνατότητες που αυτά προσφέρουν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης συμμετέχοντες σε προηγούμενα προγράμματα Erasmus+ μέσω του Οργανισμού της ΠΥΘΙΑΣ, κατέθεσαν τις εμπειρίες τους. Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση που διενεργήθηκε από την Αθηνά Ιωαννίδου, τη νεότερη συνεργάτιδα του Οργανισμού της ΠΥΘΙΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Παγγαίου για την παραχώρηση της αίθουσας.