“Ελλαδα Παντου” Κοινωνικη συνεταιριστικη επιχειρηση

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Το ταξίδι ξεκίνησε. Το όραμα μας: Να φτάσει η “Ελλάδα Παντού”!

Μια πολυσχιδής κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, με έδρα την Ελλάδα που έχει σκοπό να προσπαθήσει να ενώσει την Ελληνική διασπορά, προάγοντας πολιτισμό, προϊόντα και υπηρεσίες από την Ελλάδα, επιλέγοντας πάντα με σύνεση αλλά και αυστηρότητα -σε ότι αφορά τη ποιότητα -τους συνεργάτες της.

Εκτός από τις υπηρεσίες διαδικτύου που παρέχουμε λόγω πολυετούς πείρας των μελών μας, ( κατασκευή, φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη ιστοχώρων, καθώς και εξειδικευμένες εφαρμογές διαδικτύου για την Ελληνική ομογένεια), δημιουργώντας ειδικό τμήμα Πληροφορικής το οποίο θα αναπτύξει και τις απαραίτητες εφαρμογές για την λειτουργία της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. μας, η “Ελλάδα Παντού” έχει τους εξής στόχους για το 2014:

1. Παρουσίαση φεστιβάλ με τίτλο “Ελλάδα Παντού” σε ευρωπαϊκές και Ελληνικές πόλεις τα οποία σε συνεργασία με Ελληνικούς αλλά και φιλελληνικούς φορείς, θα παρουσιάζουν:

► Πολιτιστικές εκδηλώσεις (μουσική, χορό, λογοτεχνία, διαλέξεις, εικαστικά)
► Γαστρονομικά δρώμενα
► Παρουσίαση και πώληση επιλεγμένων Ελληνικών προιόντων και υπηρεσιών (ως προιόντα πολιτισμού, αναμείνατε στο ..ακουστικό σας για περισσότερες λεπτομέρειες)
► Ενημέρωση και διαλέξεις για την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στη Ελλάδα αλλά και σε όλη τη Ελληνική διασπορά

2. Δημιουργία μακρόχρονων θεσμικών συνεργασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

3. Δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας

(… και άλλα πολλά!)

Επειδή πολλοί ρωτούν, πως θα γίνει η επιλογή των προϊόντων και των υπηρεσιών που θα παρουσιάζονται, καθώς και για το πώς θα οργανώνονται αυτά τα πολυήμερα “ανοιχτά” φεστιβάλ, σας ενημερώνουμε πως σύντομα θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Ήδη, έχουν αρχίσει επαφές για την δημιουργία των πρώτων φεστιβάλ με συνεργάτες στις παρακάτω χώρες:

► Βέλγιο
► Σουηδία
► Γερμανία
► Δανία
► Φινλανδία

Προσεχώς λοιπόν… η «Ελλάδα Παντού»!

Με εκτίμηση και συνεταιριστικούς χαιρετισμούς

Ελλάδα Παντού

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo