FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Με το παρόν μήνυμα θέλουμε να σας κάνουμε γνωστή την πρόθεση της ενημερωτικής πύλης koinsep.org να δημιουργήσουμε έναν εμπορικό ενημερωτικό οδηγό δράσεων των επιχειρήσεων μας σε όλη την Ελλάδα.

Ο σκοπός της κίνησης αυτής είναι να φέρουμε στην δημοσιότητα τις επιχειρήσεις μας και να τις κάνουμε γνωστές στο ευρύ κοινό με σκοπό και την καλύτερη πρόσβαση μας στους ενδιαφερομένους να ωφεληθούν από τις δράσεις μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους που είμαστε μέλη η εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις να έρθουμε σε επαφή και να ενημερωθούμε για άλλες δράσεις ανά την Ελλάδα και τις πιθανότητες συνεργασίας μεταξύ μας σύμφωνα και με το πνεύμα του ιδρυτικού μας νόμου 4019/2011.

Ο οδηγός αυτός θα είναι ηλεκτρονικός για αρχή και θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης όπως Τηλεοπτικά Κανάλια, Ραδιοφωνικοί Σταθμοί, Εφημερίδες, Βουλευτές, Δήμοι και Περιφέρειες όλης της Ελλάδας όπως επίσης και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Σας καλούμε λοιπόν να ανταποκριθείτε το συντομότερο στην πρόσκληση μας αυτή και να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω των παρακάτω τρόπων και να μας κοινοποιήσετε τα απαραίτητα στοιχεία που θέλουμε να προβάλουμε στον οδηγό μας αυτό.

Από εσάς ζητούμε μια σύντομη περιγραφή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, τις υπηρεσίες που προσφέρετε, την περιοχή στην όποια και δραστηριοποιήστε καθώς και την ιστοσελίδα σας αν υπάρχει η άλλο τρόπο επαφής μαζί σας από κάθε ενδιαφερόμενο.

Τρόποι επικοινωνίας για αποστολή του κειμένου σας

Στέλνοντας μήνυμα στο info@koinsep.org η απαντώντας σε αυτό το μήνυμα.

Για πληροφορίες επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω τρόπους

Καλώντας έναν από τους ακολούθους τηλεφωνικούς αριθμούς.

• +30 693 772 6767 – Wind
• +30 6956 6956 66 – Vodafone
• +30 698 618 9465 – Cosmote
• +30 699 309 6717 – Q-Telecom

Επισκεπτόμενοι το Group μας στο facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Ευρωπαϊκή Διάκριση για τις Υπηρεσίες μας στην Ανάπτυξη της Κ.Aλ.Ο. στην Ελλάδα

Διαβάστε την Διαδικασία ένταξης των ΚοινΣΕπ του ν 4019/2011 στο νέο Μητρώο

Δωρεάν τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο Νόμο

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

------------------------------------------------------------------------------------------

images

Monthly Stats 2012 - 2017