ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Νέα υπηρεσία προς κατόχους η υπό σκέψη για ίδρυση ΚοινΣΕπ

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΑν έχετε ήδη μια ΚοινΣΕπ στα χέρια σας και δεν έχει αντικείμενο και αποφασίσατε να την κλείσετε η σκέφτεστε να ξεκινήσετε την δημιουργία μιας ΚοινΣΕπ με όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα υποστείτε είτε στην μια είτε στην άλλη περίπτωση προτού κάνετε το επόμενο βήμα ελάτε σε επαφή μαζί μας γιατί ίσως σας έχουμε την λύση.

Είναι γεγονός ότι δεκάδες ΚοινΣΕπ έχουν δημιουργηθεί χωρίς μελέτη βιωσιμότητάς και επιχειρηματικό σχέδιο που θα δίνει την εγγύηση άμεσης έναρξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας σε πραγματικές και όχι σε επιθυμητές συνθήκες.

ΑΛΛΟΙ μετά από καιρό έχοντας απογοητευθεί από την δυσκολία στην εξεύρεση δράσης αποφασίζουν να προχωρήσουν στην διαγραφή της ΚοινΣΕπ, από την άλλη πλευρά υπάρχουν πολλοί που έχουν μια καλή ιδέα που υπόσχεται δημιουργία θέσεων εργασίας άμεσα αλλά απογοητεύονται όταν μαθαίνουν ότι η δημιουργία μιας ΚοινΣΕπ είναι χρονοβόρα με αμφίβολα τελικά αποτελέσματα.

Μετά από αυτή την διαπίστωση και την εμπειρία 3 ετών στην κοινωνική οικονομία έχουμε να σας προτείνουμε μια λύση που θα βοηθήσει τόσο όσους θέλουν να απαλλαγούν από την Αδρανή ΚοινΣΕπ τους αλλά ταυτόχρονα θα δώσει λύση και σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια ΚοινΣΕπ αλλά διστάζουν από τον συνολικό χρόνο και την αβέβαιη κατάληξη.

Μην καθυστερείτε λοιπόν και ελάτε σε επαφή μαζί μας τώρα από την παρακάτω φόρμα για μια πληρέστερη ενημέρωση.

[contact_form]

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo