FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Σας στέλνουμε αυτό το μήνυμα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα τελευταία νέα που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

1. Τρέχει από χτες η πρώτη έρευνα που αφορά την λειτουργία των Κοιν.Σ.Επ. και μέχρι στιγμής οι συμμετοχές είναι ενθαρρυντικές για τον θεσμό και την προοπτική του παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αν δεν έχετε λάβει την πρόσκληση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε το Link στην αρχική σας σελίδα.

2. Έχουμε απευθύνει επίσημο ερώτημα στον εποπτεύοντα φορέα όσον αφορά την εγγραφή μας η όχι στο ΕΒΕΑ η σε άλλο φορέα. Η αρχική ενημέρωση που έχουμε είναι ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε εγγραφή στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο για όσες Κοιν.Σ.Επ. έχουν έστω και έναν εμπορικό τομέα δράσης. Εντος ολίγων ημερών θα λάβουμε και την επίσημη απάντηση από το Νομικό Γραφείο του υπουργείου ανάπτυξης και από κάθε άλλο αρμόδιο φορέα και θα σας κοινοποιηθεί η απάντηση.

3. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εφόσον έχετε το ενδιαφέρον να φτιάξετε ιστοσελίδα που θα κάνει γνωστή την Κοιν.Σ.Επ. σας μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας την κατασκευάσουμε εμείς σε πολύ χαμηλό κόστος.

4. Έχουμε σχεδιάσει και αναμένουμε από εσάς να μας στείλετε και να αναρτήσουμε στην σελίδα koinsep.org κάθε σας αγγελία για εύρεση συνεργασιών ανάμεσα σε Κοιν.Σ.Επ. όσο και κάθε σας ανάγκη για πρόσληψη προσωπικού.

5. Επίσης αναμένουμε από εσάς να μας στείλετε μια παρουσίαση της Κοιν.Σ.Επ. σας για να την κάνετε γνωστή σε άλλους.

6. Υπάρχει έτοιμο Facebook Group που σας περιμένει να εγγραφείτε και να λάβετε μέρος σε ανοικτές συζητήσεις που αφορούν τις Κοιν.Σ.Επ. το Link θα το βρείτε στην σελίδα μας.

7. Όσον αφορά την αλλαγή στο φορολογικό μας καθεστώς είμαστε στην διαδικασία ανάπτυξης ενός επεξηγηματικού άρθρου που θα αναφέρει τι ακριβώς συμβαίνει και πως μπορούμε να υπερβούμε νόμιμα και διάφανα αυτό το εμπόδιο

8. Επειδή κάποιες Κοιν.Σ.Επ. έχουν εκφράσει την απόφαση να αναστείλουν την δράση τους για αυτό τον λόγο θέλουμε να σας τονίσουμε ότι αυτή την στιγμή μια τέτοια απόφαση δεν είναι σοφή καθώς πρέπει να δείτε το θέμα της φορολόγησης με πιο ανοικτό πεδίο και να αναμένετε το επόμενο κείμενο μας που θα εξηγεί ακριβώς τι συμβαίνει και πως μπορούμε αυτό το εμπόδιο να το κάνουμε να δουλέψει προς όφελος μας.

9. Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε ερώτηση η προβληματισμό και ελπίζουμε να μπορέσουμε να σας δώσουμε κάθε βοήθεια. Τηλέφωνα επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας koinsep.org.

10. Και τέλος σας περιμένουμε να μας στείλετε κείμενα προς ενημέρωση όλων μας και πιθανές προτάσεις συνεργασίας που έχετε σκεφτεί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

Tags:
© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Ευρωπαϊκή Διάκριση για τις Υπηρεσίες μας στην Ανάπτυξη της Κ.Aλ.Ο. στην Ελλάδα

Διαβάστε την Διαδικασία ένταξης των ΚοινΣΕπ του ν 4019/2011 στο νέο Μητρώο

Δωρεάν τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο Νόμο

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

------------------------------------------------------------------------------------------

images

Monthly Stats 2012 - 2017