ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09/04/2013

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Αγαπητοί αναγνώστες και μέλη των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ενημέρωση που σας παρέχουμε.

Θέλαμε να σας ζητήσουμε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε την σελίδα μας επικοινωνώντας μαζί μας σε κάθε σας πρόβλημα η κάθε ενδιαφέρον θέμα που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας και με τους άλλους αναγνώστες της σελίδας μας.

Ακόμα μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook όπου εκεί μπορούμε να έχουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Επίσης είμαστε την διάθεση σας για να αναρτούμε κάθε νέα σας δράση και ανάγκη σε εργατικό δυναμικό η ενδιαφέρον για συνεργασία με άλλη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμα σας περιμένουμε να μας στείλετε την συμμέτοχη σας στον Εμπορικό Οδηγό που έχουμε δημιουργήσει για εσάς και την ενημέρωση σας. Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι μπορούμε να σας κατασκευάσουμε και να σας φιλοξενήσουμε την ιστοσελίδα σας σε μοναδικές τιμές ειδικά για εσάς.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις απαντήσεις που λάβαμε μετά την επερώτηση Κεγκέρογλου που έγινε στις 18 Δεκεμβρίου 2012 και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ τα αρχεία keg01, keg02, keg03

 

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo