ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19/07/2013


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Στα πλαίσια εκτενούς ρεπορτάζ σε πανελλαδικό κανάλι σχετικά με την κοινωνική οικονομία και τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις που θα μαγνητοσκοπηθεί στις επόμενες ημέρες σας καλούμε το συντομότερο δυνατόν να μας αποστείλετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την λειτουργία της Κοιν.Σ.Επ σας και ότι άλλο εσείς νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον θεσμό που όλοι μας υπηρετούμε.

Επίσης σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε κατά το φθινόπωρο την πρώτη πανελλαδική συνάντηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές μας. Για αυτό σας καλούμε να μας εκθέσετε τις προτάσεις σας έτσι ώστε να γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις . Καλεσμένοι θα είναι αρμόδιοι του Υπουργείου Εργασίας Βουλευτές του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου , εκπρόσωποι των δήμων και των εμπλεκομένων δημοσίων φορέων καθώς και μέσα ενημέρωσης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo