Αγγελίες


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στις δημοσιεύσεις ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ για ΚοινΣΕπ η Ιδιώτες.

Αν είσαστε ιδιώτης που αναζητά εργασία σε ΚοινΣΕπ η συνεργασία σε υπό δημιουργία ΚοινΣΕπ στείλτε μας το κείμενο σας με κάθε χρήσιμη πληροφορία και εμείς θα το δημοσιεύσουμε άμεσα.

Εάν είσαστε μια Κοιν.Σ.Επ. και θέλετε να αναρτήσετε μια αγγελία μπορείτε να μας την στείλετε από εδώ. Μπορεί να περιλαμβάνει την αίτηση σας για προσωπικό που θέλετε να στελεχώσετε την επιχείρηση σας, ειδικευμένους συμβούλους για κάποιο σας πρόβλημα η ανάγκη για συνεργασία με άλλη Κοιν.Σ.Επ. και ανταλλαγή υπηρεσιών στα πλαίσια λειτουργίας σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για κάθε άλλη σας απορία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ

[contact_form]Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo