Επίσκεψη της ΚοινΣΕπ «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ» στο δημοτικό σχολείο Μελισσοκομείου


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η ΚοινΣΕπ «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ», στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Μελισσοκομείου, έπειτα από πρόσκληση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, αναφέρει το δελτίο Τύπου, τα παιδιά ενημερώθηκαν για την αξία της ανακύκλωσης, γενικώς και ειδικώς, για την ανακύκλωση του τηγανελαίου, ενώ μετά την προβολή βίντεο έθεσαν ερωτήματα και πήραν απαντήσεις, αναφορικά με τον τρόπο περισυλλογής του τηγανόλαδου και την μετέπειτα αξιοποίησή του.Η συνέχεια του εκπαιδευτικού προγράμματος περιλάμβανε παραδοσιακά κινητικά παιχνίδια στην αυλή του σχολείου, κατασκευές με χρώματα και ζωγραφική σε πέτρες και βάζα. Η «ΕΥΚΑΛΥΨΙΣ» ΚοινΣΕπ συγχαίρει την εκπαιδευτική κοινότητα για την περιβαλλοντική ευαισθησία της και δεσμεύεται να είναι κοντά στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς κάθε φορά που θα χρειασθεί. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεσή όλων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo