ΕΠΑΝΟΔΟΣ – Ημερίδα 2/6: «Η πρόκληση της κοινωνικής οικονομίας …

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επάνοδος», με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έργου «Δίκτυο για την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη», οργανώνει ημερίδα με θέμα «Η πρόκληση της κοινωνικής οικονομίας για την κοινωνική επανένταξη των αποφυλακιζομένων», την Τρίτη 2-6-2015, 12.00΄- 17.00΄, στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, (Ιερά οδός 75 – Λεωφορεία: Α16, 836, 856).

images

Το έργο αυτό οδήγησε στη δημιουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Νέοι Ορίζοντες», που είναι η πρώτη ΚοινΣΕπ ένταξης για αποφυλακισμένους στην Ελλάδα και τρίτη σ’ όλη την Ευρώπη. Δραστηριοποιείται στον τομέα της καθαριότητας, της συντήρησης κτιρίων, της διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, κλπ. Ήδη το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών της έχει αναθέσει την καθαριότητα των εγκαταστάσεών του, όπως και το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα με το πρόγραμμα των εισηγήσεων θα λειτουργεί στο φουαγιέ bazaar κοσμημάτων, καθώς και παρουσίαση των εργαστηρίων και των δραστηριοτήτων του Ν.Π.Ι.Δ. «Επάνοδος – Κέντρο Επανένταξης Αποφυλακιζομένων υπό την εποπτεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όσους/ες επιθυμούν

Επικοινωνία: τηλ. 210/8815904, 8815498, e-mail: grammateia@epanodos.org.gr, epanodos@epanodos.org.gr

Ιστότοποι: www.epanodos-topeko.gr, www.epanodos.org.gr

prosklisi

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo