Επιδότηση 100% από το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΣτις αρχές του έτους, σύμφωνα με πληροφορίες του epidotisimag.gr , θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων στο καινούργιο πρόγραμμα επιδότησης νέων επιχειρηματιών για την ίδρυση καινοτόμων βιώσιμων επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα είναι υπό επεξεργασία από το υπουργείο Ανάπτυξης και εποπτευόμενους φορείς, ώστε τις επόμενες ημέρες να προδημοσιευτεί, για να δοθεί αρκετός χρόνος στους υποψήφιους επενδυτές να προετοιμάσουν τις αιτήσεις τους.

Στο πρόγραμμα θα εντάσσονται οι περισσότερες οικονομικές δραστηριότητες, με κάποιες εξαιρέσεις, μεταξύ αυτών και ο πρωτογενής τομέας. Οι νέες επιχειρήσεις που θα επιδοτηθούν μπορεί να είναι οποιασδήποτε νομικής μορφής (Ο.Ε, Ε.Ε., Ι.Κ.Ε., Ε.Π.Ε., ατομική), και Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.), όχι όμως Α.Ε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για ένταξη νέων επιχειρηματιών στο επιδοτούμενο πρόγραμμα, θα ζητηθεί όμως οι υποψήφιοι να επιδείξουν καινοτομία στην επιχειρηματική ιδέα κατά την υποβολή της αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, για να έχουν δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Η ιδιότητα του ανέργου είναι απαραίτητο να διατηρηθεί μέχρι την ημερομηνία έναρξης της επιχείρησης.

Η δε έναρξη θα πρέπει να είναι μετά την ημερομηνία προδημοσίευσης του προγράμματος. Το πρόγραμμα θα τρέξει σε όλη τη χώρα, με το μεγαλύτερο μερίδιο του προϋπολογισμού να κατανέμεται στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo