Εργαστηριο με θεμα Μια Άλλη Ευκαιρια: Κοινωνικη Οικονομια – Κοινωνικες Επιχειρησεις

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «στη Γραμμή των Οριζόντων» διοργανώνει την Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 19:00 εργαστήριο-συζήτηση με θέμα «Μια Άλλη Ευκαιρία: Κοινωνική Οικονομία – Κοινωνικές Επιχειρήσεις».

Στην συνάντηση θα γίνει παρουσίαση της Κοινωνικής Οικονομίας και των Κοινωνικών Συνεταιρισμών. Θα συζητηθούν οι προοπτικές που προσφέρει στα άτομα ευπαθών ομάδων, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση φορέων και μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα κοινωνικής οικονομίας και η διάδοση εναλλακτικών μοντέλων οικονομικής ανάπτυξης.

H εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της σειράς συναντήσεων μεταξύ Κοινωνικών Συνεταιρισμών και ομάδων που συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο ΣΔΕ Κορυδαλλού, στη διεύθυνση Μακεδονίας 23 & Πελοποννήσου, Κορυδαλλός.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 210-8213492 και στο info@grammiorizonton.gr

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo