ΕΣΠΑ Γ. Σταθάκης: Εντός του μηνός η λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ανοιχτό παράθυρο για να βρεθεί λύση με το πρόβλημα της μεταβατικής χρηματοδότησης εντός του μηνός, θεωρεί ότι υπάρχει ο υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο».

images

Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι, από τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, και το πρώτο θετικό βήμα προς τα μπρος είναι η χθεσινή απόφαση του Eurogroup. Επιπλέον, χαρακτήρισε παραπλανητικές τις απόψεις που θέλουν να προσομοιάσουν τις σημερινές διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο που κινείται η κυβέρνηση, με μια παραλλαγή της τρόικας και των παλαιών μνημονίων.Ακόμα, ο κ. Σταθάκης ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν πρωτοβουλίες εντός της εβδομάδας. Ειδικότερα, θα προωθηθούν:

– Πρωτοβουλίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

– Κινητοποίηση του ΕΣΠΑ, μέτρα φιλικά προς την νεανική επιχειρηματικότητα, απλοποίηση της γραφειοκρατίας, στήριξη επιχειρηματικών σχεδίων.

– Εντός τριών μηνών να έχει απεγκλωβιστεί ο αναπτυξιακός νόμος, που πρακτικά έχει παγώσει εδώ και 6 μήνες – Στήριξη νέων υποδομών στον τουρισμό και στην περιφερειακή ανάπτυξη.

– Στήριξη νέων υποδομών στον τουρισμό και στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo