Εσπερίδα στην Τρίπολη για την κοινωνική οικονομία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κοινωνικό Επιχειρείν Πελοποννήσου» (ΑΣΚΕΠ) διοργανώνει αυτή την Πέμπτη εσπερίδα στην Τρίπολη για την κοινωνική οικονομία και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και διοργανώνεται στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για τη δημιουργία μιας αντιπροσωπευτικής, ευέλικτης, βιώσιμης σύμπραξης που θα σχεδιάσει την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Πελοπόννησο τα επόμενα χρόνια. Την κοινή αυτή προσπάθεια στηρίζουν οι μεγάλοι δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, διακρατικοί, συνδικαλιστικοί και άλλοι φορείς.

Στόχος είναι να γίνει η κοινωνία συμμέτοχος μιας πραγματικής, από τα κάτω προς τα πάνω, πρωτοβουλίας, με διαβούλευση και διαφάνεια. Θα δημιουργηθεί μια συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του θεσμού της κοινωνικής οικονομίας και των κοινωνικών επιχειρήσεων στην Πελοπόννησο, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ενίσχυση του τοπικού εισοδήματος.Στην ημερίδα θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος ώστε ο σχεδιασμός του προγράμματος να συμπεριλάβει νέες καινοτόμες ιδέες και καλές πρακτικές.

http://www.eleftheriaonline.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo