Εχετε την Ιδεα; ισως εχουμε την λυση!

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Αγαπητοί συνάδελφοι των Κοινωνικών Συνεταιριστικών επιχειρήσεων … για πολλούς από εσάς έχει ήδη συμπληρωθεί ένας χρόνος στην δραστηριοποίηση σας στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, κάποιοι από εσάς ήδη έχουν βρει τον δρόμο τους και έχουν ξεκινήσει τις δράσεις στην τοπική κοινωνία η σε μεγαλύτερη εμβέλεια.

Κάποιοι από εσάς όμως η έχουν μια ιδέα και προσπαθούν να την εφαρμόσουν η βρίσκονται ακόμα στην αναζήτηση της ιδέας που θα μπορεί να εφαρμοστεί την τοπική κοινωνία και να μπορέσει έτσι να αναπτυχτεί η Κοιν.Σ.Επ. σας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Σε όποια θέση είσαστε σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τους προβληματισμούς σας η να μας πείτε την ιδέα που έχετε και να προσπαθήσουμε να βρούμε μαζί τον τρόπο εφαρμογής της η να σας δώσουμε εμείς ιδέες που έχουμε επεξεργαστεί η ψάχνουμε Κοινωνικούς Επιχειρηματίες να τις εφαρμόσουν.

Στείλτε μας το μήνυμα σας και ελπίζουμε σε έναν γόνιμο διάλογο όπου μέσα από εκεί όλοι μας έχουμε να ωφεληθούμε.

Δίκτυο Κοιν.Σ.Επ.

http://koinsep.org/?p=1026

[contact_form]

 

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo