Ημεριδα Οι κοινωνικες συνεταιριστικες επιχειρησεις

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η ενημέρωση των ωφελουμένων για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και την Επιχειρηματικότητα αποτελεί το θέμα ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Αιγάλεω και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ» την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 – 12.00 στο Δημαρχείο Αιγάλεω.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Δημιουργία Απασχόλησης στους τομείς φροντίδας κατοικιών, εξωτερικών χώρων και χειροτεχνίας – οικοτεχνίας» που υλοποιείται στο Δήμο Αιγάλεω.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν μέλη της αναπτυξιακής σύμπραξης «Οικοστηρίζω» καθώς και μέλη των νεοσύστατων Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ) που ιδρύθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Τα μέλη των Κοιν.Σ.Επ θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους τις μέχρι τώρα εμπειρίες σύστασης και λειτουργίας των Κοιν.Σ.Επ που δημιούργησαν καθώς και καλές πρακτικές που έχουν προκύψει από τη μέχρι τώρα εμπειρία λειτουργίας τους.

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, Αιγάλεω, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα (map)

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo