FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

imagesΕνημερωτική ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της Αμοργού» διοργανώνει η Κοιν.Σ.Επ. Συνεργασία για την Αμοργό, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης τις 16.00, στο Γυμνάσιο-Λύκειο στη Χώρα Αμοργού.

«Η Κοιν.Σ.Επ. Συνεργασία για την Αμοργό ιδρύθηκε από μία ομάδα νέων της Αμοργού με βασικό στόχο τη δημιουργία και λειτουργία του Βοτανικού Πάρκου Αμοργού, ενός ζωντανού μουσείου αφιερωμένο στα μοναδικά φυτά της Αμοργού και τη σημασία τους. Αποστολή μας είναι η ανάδειξη και η προστασία της τοπικής βιοποικιλότητας. Βασική μας φιλοσοφία είναι ότι για την επιβίωση των επόμενων γενιών και τη βιώσιμη ανάπτυξη των Κυκλάδων, είναι επιτακτική η προστασία του φυσικού μας πλούτου και παράλληλα η αγροτική ανάπτυξη με προσανατολισμό στη σύγχρονη αγορά και σε καλλιέργειες για τις οποίες οι συνθήκες των νησιών μας προσφέρουν συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ένας από αυτούς τους τομείς, στον οποίο οι Κυκλάδες μπορούν να διαπρέψουν και να μετατραπούν σε παράδειγμα παραγωγικής ανασυγκρότησης, είναι τα αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά.», αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση οι διοργανωτές.

Σημειώνεται εδώ ότι η εν λόγω εκδήλωση για τα αρωματικά φυτά πραγματοποιείται μετά την επιτυχημένη ημερίδα για τις δυνατότητες της καλλιέργειας του Σπαθόχορτου και της Κάπαρης που είχε διοργανωθεί στις 28 Αυγούστου.

Στην εκδήλωση «Η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών της Αμοργού» θα συμμετέχουν κορυφαίοι στον τομέα αυτό επιστήμονες όπως:

  • Δρ. Μαλούπα Ελένη , ∆ιευθύντρια του Ινστιτούτου Φυτικής Παραγωγής, ΕΛΓΟ-Δήμητρα και δημιουργός του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων.
  • Δρ Κρίγκας Νικόλαος, Τμήμα Βιολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • Δρ Γιώργος Τσοκτουρίδης, Ερευνητής του ΕΛΓΟ-Δήμητρα, έρευνα για το Αμοργιανό Ελίχρυσο (Helichrysum amorginum).
  • Γεώργιος Σταυρόπουλος, Γεωπόνος Έρευνας της εταιρείας KORRES Α.Ε. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, συμβολαιακή γεωργία – προοπτικές συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς.

Αναλυτικότερα εδώ το σχετικό πρόγραμμαANAKOINOSH  HMERIDAS AMORGOU - Final

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Ευρωπαϊκή Διάκριση για τις Υπηρεσίες μας στην Ανάπτυξη της Κ.Aλ.Ο. στην Ελλάδα

Διαβάστε την Διαδικασία ένταξης των ΚοινΣΕπ του ν 4019/2011 στο νέο Μητρώο

Δωρεάν τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο Νόμο

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

------------------------------------------------------------------------------------------

images

Monthly Stats 2012 - 2017