FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

imagesΘα ζωντανέψει από τους 60 μικρούς και νέους χορευτές στις 6 και 7 Δεκεμβρίου

Ρομαντική και αισιόδοξη, γεμάτη συμβολικά μηνύματα, κλασική όσο και σύγχρονη, η παραμυθένια «Σταχτοπούτα» θα ζωντανέψει τον Δεκέμβριο από τους 60 μικρούς και νέους χορευτές του Athens Children’s Ballet (ACB ).

Η δεύτερη παραγωγή του ACB, σε χορογραφία της Olivia Pickford, θα παρουσιαστεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014, στο Θέατρο στο ACS-Athens σε τέσσερις υπέροχες παραστάσεις που θα συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους!

Η «Σταχτοπούτα» του ACB

Με τα υπέροχα σκηνικά της Ξένιας Βήτου και με τη μουσική των Delibes, Massenet και Glazunof, η χορογράφος Olivia Pickford έχει δημιουργήσει μια παραμυθένια χορογραφία ειδικά για το ACB. Η Olivia Pickford ειδικεύεται στην παιδική χορογραφία. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον πρώην χορευτή των Μπολσόι και χορογράφο Irek Mukhamedov για το παιδικό μπαλέτο του «Ο Πρίγκιπας και ο Φτωχός». Μεταξύ άλλων, έχει χορογραφήσει το μπαλέτο «Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι» για το London Children’s Ballet (2009) και για το Athens Children’s Ballet (2013).

Ποιο είναι το Athens Children’s Ballet

Το Athens Children’s Ballet δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 με στόχο να εκπαιδεύει και να αναδεικνύει ταλαντούχα παιδιά που ασχολούνται με τον κλασικό χορό, ώστε να χορεύουν σε παραστάσεις μπαλέτου επαγγελματικών προδιαγραφών που δημιουργούνται ειδικά για αυτά. Για το σκοπό αυτό, το ACB συνεργάζεται με επαγγελματίες χορογράφους που κάθε χρόνο χορογραφούν για τους χορευτές του ένα κλασικό μπαλέτο σε δύο πράξεις.

Η ομάδα του ACB αποτελείται από χορεύτριες και χορευτές 9 έως 22 ετών από όλη την Ελλάδα, που επιλέγονται με τη διαδικασία ακρόασης, κάθε Μάρτιο.

Kάθε χρόνο το πρόγραμμα του ACB ολοκληρώνεται με την επιλογή δύο χορευτριών ή χορευτών στους οποίους δίνονται υποτροφίες για να φοιτήσουν σε καλοκαιρινά σχολεία χορού, στην Αγγλία.

Η δράση του ACB απλώνεται και στο κοινωνικό έργο. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος το Athens Children’s Ballet σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Μικροί Γίγαντες» (www.mikroigigantes.org), θα προσκαλέσει παιδιά που ζουν σε ορφανοτροφεία και κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση, για να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση. Επίσης, θα οργανωθούν επισκέψεις της ομάδας σε ορφανοτροφεία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, με στόχο την αναψυχή των παιδιών.

Δημιουργός και καλλιτεχνική διευθύντρια του Athens Children’s Ballet είναι η Χριστίνα Ρόκα, απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου και με πολυετή πείρα στην εκπαίδευση του κλασικού μπαλέτου.

Info παράστασης

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χριστίνα Ρόκα
Χορογραφία: Olivia Pickford
Μουσική: Delibes, Massenet & Glazunof
Σκηνικά: Ξένια Βήτου

Τοποθεσία: Θέατρο στο ACS-Athens, Αγ. Παρασκευής 129 & Καζαντζάκη, Χαλάνδρι (μετρό Αγ. Παρασκευή), τηλ. 210 607 02 06 & 210 607 03 19

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, ώρα: 16:00 & 19:30
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, ώρα: 16:00 & 19.30

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017