Η φθινοπωρινή έκδοση του περιοδικού Panorama 2014 της Ε.Ε

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ συγκεκριμένη έκδοση του Panorama περιέχει μια σειρά ειδικών άρθρων αφιερωμένων στην 50η έκδοση του περιοδικού.

Τα πιο σημαντικά σημεία είναι τα εξής:

  • Η αποκλειστική συνέντευξη με τον Επίτροπο Johannes Hahn.
  • Η 6η Έκθεση για τη Συνοχή που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, πώς βοηθά η πολιτική συνοχής την Ευρώπη να βγει από την οικονομική κρίση με την καινοτόμο και πράσινη ανάπτυξη.
  • Η τελευταία ενημέρωση για την υιοθέτηση των συμφώνων εταιρικής σχέσης επικεντρώνεται στην Ελλάδα: οι προετοιμασίες της χώρας για τη νέα επενδυτική περίοδο από το ελληνικό Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
  • OPEN DAYS στις Βρυξέλλες, η πρόοδος στο αστικό θεματολόγιο της ΕΕ.

Δείτε εδώ το περιοδικό Panorama

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo