Κάλεσμα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές από την Κοινσέπ Καννάβιο για διπλωματική


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ανοιχτό κάλεσμα σε Μεταπτυχιακούς φοιτητές (Γεωπονικό, Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, κλπ), να εκπονήσουν Διπλωματική Εργασία με θέμα την βιομηχανική κάνναβη απευθύνει η ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ.

Θέμα της εργασίας, σύμφωνα με την ΚΟΙΝΣΕΠ, μπορεί να είναι:  1. Μελέτη Σκοπιμότητας ή Επιχειρηματικό/ Επενδυτικό Σχέδιο για την δημιουργία Μονάδας Μεταποίησης και Συσκευασίας Βιομηχανικής Κάνναβης (μικρής κλίμακας)
  2. Μελέτη Σκοπιμότητας ή Επιχειρηματικό/ Επενδυτικό Σχέδιο για την δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Βιομηχανικής Κάνναβης (μεγάλης κλίμακας).

«Σαν ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΝΝΑΒΙΟ θα προσφέρουμε την μελέτη περίπτωσης (case study), τεχνογνωσία, δεδομένα και πληροφορίες, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.

Τα σχέδιά μας αφορούν μια μικρή μονάδα μεταποίησης και συσκευασίας και μια μεγάλη μονάδα βιομηχανικής επεξεργασίας.

Επίσης μας ενδιαφέρει να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε διπλωματική εργασία πάνω στην καλλιέργεια και μεταποίηση της βιομηχανικής κάνναβης με ότι μέσα και επαφές διαθέτουμε», επισημαίνει στην σχετική πρόσκληση.

Σημειωτέον ότι η ΚΟΙΝΣΕΠ KANNABIO είναι ένας παραγωγικός συνεταιρισμός βιολογικής κλωστικής κάνναβης, μέλος της European Industrial Hemp Association (EIHA).

«Μπορούμε να συμμετέχουμε σε ερευνητικά πρόγράμματα (πχ Horizon2020) ως SME, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές να έρθουν σε επικοινωνία», σημειώνεται στην πρόσκληση.

Για επικοινωνία
Μιχάλης Θεοδωρόπουλος, 6977705226
kannabiohemp@gmail.comΧρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo