Κάνετε αυτά τα 5 λάθη στην επιχείρησή σας;

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

imagesΟι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μαθαίνουν την επιχειρηματικότητα στην πορεία διοίκησης της επιχείρησής τους, και πολλές φορές από τα λάθη τους.

Δέχονται αρκετή πίεση σε όλους τους τομείς και φυσικά αγαπούν και πονούν πολύ τη δουλειά τους. Η πίεση αυτή οδηγεί πολλές φορές σε λάθη, όπως λανθασμένες κινήσεις management, μη αποδοτικές επενδύσεις, λανθασμένη εκτίμηση της ρευστότητας και πολλά άλλα.

Γενικότερα, όμως, ένας επιχειρηματίας που έχει τη σωστή πληροφόρηση και διαβάζει πολύ μπορεί να μειώσει σημαντικά την πιθανότητα λάθους!

Διαβάστε παρακάτω πώς θα αποφύγετε τα πιο κοινά λάθη: …. συνέχεια εδώ

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Share This Post