FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 4χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 50 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Καθώς διανύουμε τον 4 μήνα τoυ 2017 και έχοντας μπροστά μας μόνο 2,5 μήνες για την υποχρεωτική μετάβαση στον νέο νόμο όλων των ΚοινΣΕπ που έχουν συσταθεί με τον νόμο 4019/11 είναι εξαιρετικά απογοητευτική η εικόνα που αποτυπώνεται στο επίσημο αρχείο του Μητρώου όσον αφορά την τήρηση υποχρεώσεων και την ολοκλήρωση εγγραφής των ΚοινΣΕπ σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο.

Μια ΚοινΣΕπ για να λάβει την οριστική εγγραφή στο μητρώο μετά την έναρξη στην εφορία πρέπει να υποβάλει πρόσθετα στοιχεία κάτι που δεν το έχουν κάνει τουλάχιστον 11 ΚοινΣΕπ από το 2015 και άλλες τόσες ΚοινΣΕπ δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους από το 2015.

Αυτές θα είναι οι πρώτες που θα διαγραφούν και επίσης θα έχουν την ίδια κατάληξη και όσες ΚοινΣΕπ δεν θα έχουν υποβάλει τα κατάλληλα έγγραφα για την μετάταξη τους στον νέο νόμο και από τα πρώτα στοιχεία κρίνεται απογοητευτική η πορεία αυτή.

Σε σύνολο 1181 ΚοινΣΕπ που έχουν εγγραφεί από το 2011 μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου ήδη 327 έχουν διαγραφεί από το Μητρώο για μη τήρηση χρονικών δεσμεύσεων η από δική τους αίτηση. Ενώ κάνοντας χρήση της διάταξης για αναβίωση μόνο 7 ΚοινΣΕπ ολοκλήρωσαν τα αναγκαία βήματα.

Σε σύνολο λοιπόν 1181 εγγραφών στο Μητρώο έχουμε 33 ΚοινΣΕπ Ένταξης, 118 Κοινωνικής Φροντίδας και 1030 Παραγωγικού Σκοπού εκ των οποίων όπως αναφέραμε 327 έχουν ήδη διαγραφεί.

Τελευταία ευκαιρία σε όσους είναι αμελείς στην τήρηση προθεσμιών και απαιτήσεων του νόμου να προχωρήσουν Άμεσα στην ολοκλήρωση της Εγγραφής τους και στην υποβολή των καθυστερημένων απολογιστικών εκθέσεων τους και για τα περασμένα έτη μαζί με την τροποποίηση του καταστατικού τους σύμφωνα με τον νέο νόμο αλλιώς δεν μπορεί να γίνει δεκτή η μετάβαση τους στο νέο καθεστώς.

Εμείς σαν Ενημερωτική Πύλη είμαστε στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου να βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε στάδιο βρίσκεται η ΚοινΣΕπ στέλνοντας μας ένα μήνυμα από την φόρμα που βρίσκεται στην συνέχεια και αναφέροντας μας τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Ευρωπαϊκή Διάκριση για τις Υπηρεσίες μας στην Ανάπτυξη της Κ.Aλ.Ο. στην Ελλάδα

Διαβάστε την Διαδικασία ένταξης των ΚοινΣΕπ του ν 4019/2011 στο νέο Μητρώο

Δωρεάν τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο Νόμο

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

------------------------------------------------------------------------------------------

images

Monthly Stats 2012 - 2017