ΚοινΣΕπ Αγκαλιά Ζωής στον Βόλο

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Είμαστε η Κοιν.Σ.Επ Αγκαλιά Ζωής, εδρεύουμε στο Βόλο και είμαστε εγκεκριμένοι από το μητρώο κοινωνικής οικονομίας. Σκοπός μας είναι η παροχή φροντίδας και βοήθειας σε άτομα τρίτης ηλικίας, ΑμεΑ και χρόνια πάσχοντες.

Η ομάδα μας αποτελείται από επιστήμονες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς και οικιακούς βοηθούς.

Για την εταιρία μας είναι σημαντικό να είναι προσιτή σε όλους όσους την έχουν ανάγκη καθώς το πνεύμα που κυριαρχεί στην ομάδα δεν είναι η αύξηση των κερδών αλλά η αύξηση του αισθήματος προσφοράς και υποστήριξης σε αυτούς που χρειάζονται τις υπηρεσίες της.

Μέσα από την Κοιν.Σ.Επ Αγκαλιά Ζωής εξυπηρετείται το συλλογικό συμφέρον και οι υπηρεσίες μας προάγουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Η αγάπη και οι γνώσεις συνδιασμένα με τον επαγγελματισμό μας μπορούν να δώσουν το χαμόγελο ξανά προσφέροντας σε αυτούς που μας επιλέγουν μια αξιοπρεπή διαβίωση στο δικό τους οικείο περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι: Υγείας (αιμοληψία, ενεσοθεραπεία, περιποίηση τραυμάτων- κατακλίσεων, έλεγχος πίεσης- σακχάρου, επιμέλεια τήρησης φαρμακευτικής αγωγής, αγορά-παράδοση φαρμάκων)

Κοινωνικής υποστήριξης (συντροφιά, τόνωση αυτοεκτίμησης, επίλυση ατομικών και κοινωνικών προβλημάτων, κατάθεση- θεώρηση δικαιολογιτικών)

Οικιακής βοήθειας (οργάνωση και επιμέλεια οικίας, καθαριότητα, οργάνωση λογαριασμών,προετοιμασία και τήρηση διαιτολογίου)

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2421091057
Email: agaliazois16@yahoo.gr

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo