ΚοινΣΕπ Αναζητά Επενδυτή- Μάνατζερ και εγγραφή νέων μελών


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΗ ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΓΡΙΠΟΣ, με έδρα την Χαλκίδα που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση γεωργικών προϊόντων, ανακοινώνει τα εξής: Αναζητά στρατηγικό Επενδυτή- Μάνατζερ καθώς και εγγραφή νέων μελών ή και πλήρη μεταβίβαση μεριδίων. λόγω αποχώρησης συνεργατών της στο εξωτερικό. Διαθέτει πιστοποιητικό μέλους στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας και δεν έχει επιδοτηθεί στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, άρα δύναται να συμμετέχει στο Νέο ΕΣΠΑ-ΣΕΣ ,όπως και στο υπό σύσταση Ταμείο Κοινωνικής Οικονομίας.

Εχει συμμετοχή στα βραβεία Social Business Awards, το 2014 και συγκαταλέγεται στις 57 καλύτερες Κοινωνικές Επιχειρήσεις στην χώρα μας. Διαθέτει ιστοσελίδα με υψηλή επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο και σε όλα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Απευθυνόμαστε σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να ασχοληθούν με την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και γενικά με την ανάπτυξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, στα πλαίσια του Νόμου 4019/2011-Κοινωνική Οικονομία. Οι ΚΑΔ της επιχείρησης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα επιδότησης των Νεοφυών επιχειρήσεων του νέου ΕΣΠΑ.Επίσης, η επιχείρηση έχει εμπορική ιδιότητα και μπορεί να μεταφερθεί η έδρα, καθώς και να δημιουργηθούν υποκαταστήματα σε όλη την χώρα. Προτάσεις θα γίνουν δεκτές ως τις 31 Μαρτίου του 2016. Επικοινωνία στα τηλέφωνα 6947623608 και 22210 20091 ( ώρες επικοινωνίας 18:00 έως 21:00 ) egrepos@gmail.com egripos.comΧρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo