ΚοινΣΕπ Σεβδίκιον Γη – Προϊόντα Φύσης


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ο συνεταιρισμός ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ δημιουργήθηκε στην πόλη της Λάρισας, στις αρχές του 2014 από μια ομάδα νέων ανθρώπων με σκοπό την παραγωγή και εμπορία φυσικών καλλυντικών μέσα από χειροποίητες μεθόδους και διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Συνδυάζουμε τα αγνά φυσικά συστατικά της ελληνικής φύσης, παραδοσιακές συνταγές γυναικών του ελληνικού χωριού Σεβδίκιον της Μ. Ασίας και χρησιμοποιώντας τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο, προσφέρουμε τη φροντίδα της φύσης.

images

Αποτέλεσμα αυτών είναι η δημιουργία μιας σειράς από προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών με βάση το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο σε συνδυασμό με φυσικά έλαια βοτάνων της ελληνικής φύσης. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν κανένα χημικό συστατικό και είναι φιλικά προς το δέρμα.Αυτή τη στιγμή παράγουμε και πουλούμε κυρίως χονδρική σαπούνια ελαιολάδου με αιθέρια έλαια βοτάνων, κηραλοιφές και λάδια σώματος με βάση το αμυγδαλέλαιο. Βέβαια η ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ μέσα από την συνεχή εργαστηριακή της ερευνά θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών.

Παράλληλα στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης η ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ σε συνεργασία με φορείς και ιδιώτες συμμετέχει και υλοποιεί ενέργειες και δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο όπως δωρεές στο κοινωνικό παντοπωλείο, χορηγίες αγαθών σε δράσεις ΜΚΟ, εθελοντική προσφορά των μελών της σε συλλογικές ενέργειες κ.α.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo