ΚοινΣΕπ Brace – Φροντίζοντας εσένα που φροντίζεις

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


image001Η Brace είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνική αλλαγή. Όραμα μας είναι να εμπνεύσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να ενδυναμώσουμε κάθε ενήλικα και κάθε παιδί για να γίνουν φορείς αλλαγής της ζωής τους, ενεργοποιώντας τις εσωτερικές τους δυνάμεις, μετατρέποντας τις δυσκολίες τους σε ευκαιρίες ζωής.

Στην κατεύθυνση αυτή προσφέρουμε σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς φορείς Marte Meo International & Aflatoun:

Α. Εκπαίδευση:

 • οικογενειών για τη σύνδεση, συνεργασία και στήριξη του παιδιού, του ηλικιωμένου, του ατόμου που νοσεί.
 • επαγγελματιών που στηρίζουν την οικογένεια, τόσο σε επίπεδο πρόληψης και προαγωγής ψυχικής υγείας, όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης της κρίσης.
 • παιδιών στην ανάπτυξη κοινωνικών και οικονομικών δεξιοτήτων για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και εκπαίδευση εκπαιδευτικών στην ανάπτυξη αντίστοιχων προγραμμάτων.

Β. Συμβουλευτική ατόμων και οικογενειών.

Τα προγράμματα της Brace είναι Διεθνώς Αναγνωρισμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα με εφαρμογή σε περισσότερες από 40 χώρες. Απευθύνονται σε:

 • Οικογένειες με άτομα με αναπηρία, αναπτυξιακές δυσκολίες, αυτισμό, νοητική υστέρηση, χρόνια νοσήματα, Altsheimer κ Άνοια. Αντίστοιχους συλλόγους, ιδρύματα και επαγγελματίες που στηρίζουν τις οικογένειες αυτές.
 • Οικογένειες με αναδοχή και υιοθεσία παιδιού και επαγγελματίες που τις στηρίζουν.
 • Φορείς φροντίδας της Τρίτης ηλικίας
 • Νοσοκομεία & Μαιευτήρια
 • Κέντρα απεξάρτησης
 • Φαρμακευτικές εταιρίες για την αντιμετώπιση των σοβαρών παρενεργειών που προκαλούν τα φάρμακα στα παιδιά με χρόνια νοσήματα (άσθμα, επιληψία, διαβήτης, καρκίνος).
 • Εταιρίες για την εκπαίδευση των στελεχών πάνω στην διαχείριση άγχους-κρίσης και αποφυγή του burn out
 • Σχολεία Α’ και Β’ Εκπαίδευσης (Δημόσια & Ιδιωτικά)

Brace Social Coop
Διεύθυνση Παρνασσού 8, Μαρούσι, 15124
Τηλέφωνο 210 6140109
E-mail info@brace.org.gr
Website www.brace.org.gr
Ωράριο Επικοινωνία με γραμματεία: καθημερινά 08:30-16:00

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo