ΚοινΣΕπ Joint Group – ομιλία με θέμα Η αναπηρία στην Ελλάδα του σήμερα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η ομιλία με θέμα “Η αναπηρία στην Ελλάδα του σήμερα” θα γίνει από τον ψυχολόγο κ. Ανδρέα Κολίσογλου την Παρασκευή 9/3, στις 18.00 στα γραφεία της ΚοινΣΕπ Joint Group, Σταδίου 51.

Η εισήγηση θα έχει διάρκεια 45 περίπου λεπτά και θα ακολουθήσει συζήτηση με όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρία, καθώς και τι μπορούν να διεκδικήσουν.Στην ομιλία θα παραστεί από το  τμήμα διερμηνείας του ΕΙΚ, η διερμηνέας χειλεανάγνωσης κα  Γκανούρη.

Επειδή, η ομιλία ενδιαφέρει αρκετό κόσμο, μπορούν να την παρακολουθήσουν έως 50 άτομα. Καλό θα ήταν λοιπόν, να κλείσετε θέση είτε τηλεφωνικά στο 2108847268 (κα Σόνια Μπαξεβάνη), είτε μέσω mail  στο info@arthritis.org.gr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo