FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. O Πρόεδρος του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Δρ. Δημήτριος Δημητρίου και ο Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΚΕ, κος Νικόλαος Δημητριάδης, σας προσκαλούν σε Ημερίδα με θέμα: Κοινωνική Επιχειρηματικότητα Μια ευκαιρία για την Ελλάδα της Κρίσης

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Αραβαντινού 5ε, Ιωάννινα, την Δευτέρα, 12/05/2014 και ώρα 18:00 – 20:30.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιασθούν τα θεσμικά πλαίσια και ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας των Κοινωνικών Επιχειρήσεων, καθώς και καλές πρακτικές από Κοινωνικές Επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν και λειτουργούν στην Ελλάδα και θα συζητηθούν οι νέες ευκαιρίες, οι προοπτικές, τα προβλήματα και οι δυνατότητες για την Ήπειρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

  • 17:30 – 18:00 Προσέλευση – Εγγραφές.
  • 18:00 – 18:30 Χαιρετισμοί – Προσφωνήσεις κος Αλέξανδρος Καχριμάνης, Περιφερειάρχης Ηπείρου.* Δρ. Δημήτριος Δημητρίου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. κος Νικόλαος Δημητριάδης, Πρόεδρος Δ.Σ., ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΚΕ.
  • 18:30 – 19:00 Ο ρόλος της Δικτύωσης των Κοινωνικών Επιχειρήσεων στην Ανάπτυξή τους. κος Άγγελος Φίσκιλης, Διαχειριστής Ενημερωτικής Ιστοσελίδας www.koinsep.org.
  • 19:00 – 19:20 “Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στους Ορεινούς Δήμους της Π.Ε Ιωαννίνων – Περιφέρειας Ηπείρου, μέσα από τις συγχρηματοδοτούμενες πράξεις: “Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης ΕΚΟ στην Πίνδο” και “Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης Ανέργων & Αγροτών στην Πίνδο”. κα Κατερίνα Φιλίππου – Κεραμίδα, Διευθύντρια BIC ΗΠΕΙΡΟΥ, Διαχειρίστρια “Ορεινή Συμπολιτεία Πίνδου” & “Απασχόληση στην Πίνδο”.
  • 19:20 – 19:40 Ένα εναλλακτικό μοντέλο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας: Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας “Νέοι Ορίζοντες”. κος Θανάσης Παπαβλασσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας “Νέοι Ορίζοντες”.
  • 19:40 – 20:00 Παρουσίαση της Κοιν.Σ.Επ. «Κοινωνικό Φροντιστήριο». κος Χρήστος Τσέγκας, Πρόεδρος Κοιν.Σ.Επ. «Κοινωνικό Φροντιστήριο».
  • 20:00 – 20:15 Παρουσίαση της Κοιν.Σ.Επ. «Γη Θεσσαλίς». κα Αργυρίου Σταυρούλα, Πρόεδρος Κοιν.Σ.Επ. «Γη Θεσσαλίς».
  • 20:15 – 20:30 Δύο Κοιν.Σ.Επ. στη Στεμνίτσα Γορτυνίας. κος Γιάννης Λαγός, Οικονομολόγος, Ιδρυτής & Πρόεδρος «Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ.», Ιδρυτικό Μέλος «Στέγη Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας -Κοιν.Σ.Επ.».
  • 20:30 Ελαφρύ γεύμα – μπουφές.

Συντονίστρια κα Έλλη Βαγγέλη, Οικονομολόγος, STRATIS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 2017 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017