Κοινωνικη Οικονομια & Επιχειρηματικοτητα

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα, με θέμα «Κοινωνική Οικονομία & Επιχειρηματικότητα: από τη θεωρία στην πράξη», που διοργάνωσε η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στο μικρό αμφιθέατρο του Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών, μιας και την παρακολούθησαν άνω των 400 ατόμων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πατρών, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, καθώς και Κοινωνικών Επιχειρήσεων παρουσίασαν το νομικό πλαίσιο ίδρυσης και λειτουργίας των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ), τα δίκτυα των Κοιν.Σ.Επ στην Ελλάδα, καθώς και καλές πρακτικές ενεργών κοινωνικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε ποικίλους κλάδους της οικονομίας.

Οι δομές απασχόλησης και σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Πατρών: «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Π.Π.», «Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Π.Π.», «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Π.Π.», συστάθηκαν & λειτουργούν στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση & δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικών πόρων». Το «Γραφείο Διασύνδεσης Π.Π.», συστάθηκε κατά τη διάρκεια του Β΄ ΚΠΣ και συνεχίζει τη λειτουργία του στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση & δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικών πόρων»

http://www.pelop.gr

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo