Κοιν.Σ.Επ. και Κατ’Οικον Φροντιδα Συνταξιουχων προβληματα στην λειτουργια του θεσμου.

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Αγαπητοί συνάδελφοι των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, πολλοί από εσάς ίσως έχουν σκοπό να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Κατ’Οίκον Φροντίδα Συνταξιούχων. Ίσως να έχετε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα είτε κατά την διάρκεια της κατάθεσης της αίτησης η κατά την διάρκεια της εφαρμογής του προγράμματος.

Για άλλη μια φορά βλέποντας τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν η πύλη μας παίρνει την πρωτοβουλία μετά και από αρκετά μηνύματα δικά σας και σε αυτό και σας καλεί σε ένα κείμενο που έχει συνταχτεί για διαβούλευση στην διατύπωση του το οποίο και θα σταλεί στους αρμόδιους υπουργούς για ενημέρωση τους . Πατήστε εδώ και συμπληρώστε το κείμενο με τις παρατηρήσεις σας και τις ερωτήσεις σας.

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo