Λήγει η προθεσμία υποχρεωτικής τροποποίησης των καταστατικών των ΚοινΣΕπ του ν4019/11


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Πολύ λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου για την υποχρεωτική τροποποίηση των καταστατικών των ΚοινΣΕπ που έχουν ιδρυθεί με τον νόμο 4019 αλλιώς θα υπάρξει αυτοδίκαιη διαγραφή από το Μητρώο και θα πρέπει να διακοπούν άμεσα οι δραστηριότητες και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το κλείσιμο των βιβλίων στην εφορία.

Αν θέλετε βοήθεια στην τροποποίηση του καταστατικού σας και στην ετοιμασία όλων των εγγράφων (πρακτικό έκτακτης γενικής συνέλευσης, αίτηση μετάπτωσης) ελάτε σε επαφή μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας και εμείς με ένα εξαιρετικά μικρό κόστος θα σας φτιάξουμε εντος ολίγων ωρών τα έγγραφα σας έτοιμα για εκτύπωση και υπογραφή.

[bestwebsoft_contact_form]
Φίσκιλης Αγγελος
Wind – 69310.25400
Vodafone – 69566.95666

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo