ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚοινΣΕπ 3η Πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Εκπροσώπων Πιστοποιημένων Μονοπατιών στη Γορτυνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η ΜΑΙΝΑΛΟΝ Κοιν.Σ.Επ. σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ σας προσκαλεί σε τριήμερο ταξίδι από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην Δημητσάνα και την Βυτίνα Αρκαδίας, προκειμένου να παραστείτε στις εργασίες της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μονοπατιών, αλλά και στην 3η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη Εκπροσώπων Πιστοποιημένων Μονοπατιών LQT (Leading Quality Τrails), την οποία, φέτος, έχει την τιμή να φιλοξενεί το Menalon Τrail για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης θα παραστούν ο Πρόεδρος της ERA (European Ramblers Association – Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπόρων*), Boris Micic από την Σερβία, o Αντιπρόεδρος της ΕRA, Armant Ducornet από την Γαλλία, η Τεχνική Υπεύθυνη της Γερμανικής Ομοσπονδίας Πεζοπορίας καθώς και Υπεύθυνη Ελέγχου και Πιστοποίησης Μονοπατιών για όλη την Ευρώπη (LQT) Liane Jordan από την Γερμανία, ο Υπεύθυνος Τουριστικής Ανάπτυξης Κάτω Ρήνου, Frederic Bieber από την Γαλλία, η Υπεύθυνη του «Escapardenne Eisleck Trail» και του «Escapardenne Lee Trail» Caroline Nockels από το Λουξεμβούργο, οι εκπρόσωποι του «Mullerthal Trail», Linda Salentin και Anette Peiter επίσης από το Λουξεμβούργο, καθώς και εκπρόσωποι του μονοπατιού «Zeugenbergrunde», Andreas Schettler και Andreas Schmidt από την Γερμανία.

Παράλληλα θα παρουσιαστούν από τους εκπροσώπους τους πιστοποιημένα, αλλά και μη πιστοποιημένα μονοπάτια από όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε από την Ήπειρο, την Ξάνθη, την Άνδρο, την Αμοργό, την Χίο, την Εύβοια.*H ERA εκπροσωπεί 55 ομοσπονδίες από 33 χώρες οι οποίες συνολικά έχουν 3 εκατομμύρια πεζοπόρους!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση

Για την ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ
Ιωάννης Λαγός / iplagos@yahoo.gr
Πρόεδρος

Αφροδίτη Α. Καλομάρη
Διευθύντρια Επικοινωνίας
Τηλ. 6944 552285
E-mail: akalomari@yahoo.gr

http://www.arcadiaportal.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo