Μετακόμιση της υπηρεσίας του Μητρώου ΚΑλΟ σε νέα Διεύθυνση


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Οι υπηρεσίες της Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ σε ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ (Σοφοκλέους 4, 7ος όροφος). Λόγω της μεταστέγασης, το Τμήμα Μητρώου ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟ έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/12/2017.

Θα υπάρξει ενημέρωση από την ιστοσελίδα του Υπουργείου σχετικά με τα ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.Οι δ/νσεις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣTHN ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ.

Οι φορείς μπορούν να υποβάλλουν ΑΙΤΉΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ είτε ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ, είτε ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ στην δ/νση: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δ/νση Κ.ΑΛ.Ο Σταδίου 29 ΤΚ 10110 Αθήνα (γραφείο 101)

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Δ/νση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo