Με Επιτυχία συνεχίζεται η παρουσίαση του βιβλίου για την Κοινωνική Οικονομία!


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ενημέρωση για τις παρουσιάσεις του βιβλίου μου με τίτλο “Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα” και υπότιτλο: “Μια δυναμική προοπτική ενάντια στην οικονομική κρίση”, στα Γιάννενα, Πρέβεζα και Άρτα τον Απρίλιο 2015Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στα Γιάννενα, Πρέβεζα και Άρτα οι παρουσιάσεις του ως άνω βιβλίου μου εκδοθέν από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ, στις 20, 22 και 27 Απρίλιου 2015 αντίστοιχα.

03

Οι παρουσιάσεις έγιναν με πρωτοβουλία Δήμων, Επιμελητηρίων και Γυναικείων οργανώσεων και με παρουσιαστές άτομα εξειδικευμένα στο θέμα και δραστηριοποιούμενα στον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Με αφορμή το βιβλίο, συζητήθηκαν και στις 3 πόλεις τα επίκαιρα θέματα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και των προοπτικών της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα.

Σε όλες της παρουσιάσεις παρευρέθηκαν άνεργοι-ενδιαφερόμενοι για την δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων, υπάρχοντες κοινωνικοί επιχειρηματίες, Τοπικές Αρχές, Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια, Κοιν.Σ.Επ., Επιμελητήρια, Σύλλογοι της Κοινωνίας των Πολιτών, εκπαιδευτές, στελέχη συνεταιρισμών και της Τράπεζας Ηπείρου και αναγνώστες από το ευρύτερο κοινό.

Cincopa WordPress plugin

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δυνατότητες του τομέα της Κοινωνικής οικονομίας, στις δυνατότητες, στις προοπτικές, σε καλές πρακτικές υφιστάμενων κοινωνικών σε τοπικό επίπεδο, και στα βήματα δημιουργίας αυτών.
Παράλληλα, στην Άρτα και Πρέβεζα αποφασίστηκε η δημιουργία Συντονιστικής Ομάδας από εκπροσώπους φορέων και υπάρχοντες και εν δυνάμει κοινωνικούς επιχειρηματίες, για πληροφόρηση και κινητοποίηση του τοπικού κοινωνικού κεφαλαίου προς την κατεύθυνση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και η πραγματοποίηση και άλλων εκδηλώσεων – σεμιναρίων για το ίδιο θέμα.Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo